Transport persoane Arad Nuremberg

Aveti la dispozitie modalitati variate de a calatori de la Arad la Nuremberg (Nürnberg), dar credem ca doriti sa alegeti una care sa fie si rapida, si sigura, si accesibila ca pret.
Compania de transport de persoane Viotur va propune zilnic curse cu autocarul si microbuzul din resedinta judetului Arad spre orasul german aflat in nordul landului Bavaria, Nürnberg, la tarife avantajoase care pleaca de la 90 de euro pentru un bilet.

Drumul din Romania pana in Germania se va face pe autostrazile europene comode, rapide si sigure, cu vehicule de ultima generatie, dotate cu aer conditionat si fotolii inclinabile. Includem gratuit o masa calda in Ungaria si valizele mari de 45 de kilograme.

Au parte de reduceri atat elevii si studentii, cat si pensionarii si grupurile cu peste 3 calatori.

Nu stati pe ganduri, achizitionati acum biletul de autocar sau microbuz Arad Nuremberg telefonandu-ne la:

0749 990 967

0766 759 468

transport persoane Arad Nuremberg

Transport persoane Arad Nuremberg

Nuremberg este locul in care va doriti sa ajungeti din cel putin doua motive:

Din dorinta de a va gasi un job mai bun!
Nuremberg detine un puternic statut pe pietele din Europa Centrala si de Est. Industria diversa a orasului va ofera posibilitatea de a va gasi un job bun in urmatoarele domenii: productia de echipamente electrice, produse mecanice si optice, autovehicule; automatizare, energie si tehnologie medicala. Retineti ca Siemens este cel mai mare angajator industrial din regiunea Nürnberg!

Ca turist
Nuremberg ofera posibilitatea de vizitare a numeroase obiective turistice, intre acestea numarandu-se: Germanisches Nationalmuseum, Casa Albrecht Durer, Muzeul Transporturilor si multe altele.