Transport Persoane Romania Franta

Transport Persoane Romania  Franta

  1. Descopera Franta in toata splendoarea sa cu Viotur

Fie ca esti romantic sau vrei sa studiezi la una dintre cele mai prestigioase universitati de top din Europa, Sorbona, Franta este o tara care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa, rasfatat si multumit de tot ce traiesti si vezi in jurul tau. Capitala fermectoare, Parisul, castelele de pe valea Loarei sau Sena cea linistita sunt doar cateva dintre punctele de atractie pe care le poti vizita ca turist de ocazie intr-o tara care si-a demonstrat siesi ca este mai moderna ca oricat.

Ca sa o vezi in toata splendoarea sa, ai nevoie de un partener de incredere pentru drumul destul de lung pana in Franta. Firma Viotur (viotur.ro) organizeaza zilnic curse transport persoane romania franta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, cu personal si masini de incredere. Cunoascand foarte bine Franta – firma activeaza pe piata de peste 12 ani -, Viotur va permite sa ajungeti in orice oras mare din Franta, sa platiti foarte putin si sa beneficiati de confort si calitate sporita pentru serviciile platite. Din Romania se pleaca lunea si joia, se poate alege un autocar sau un microbuz 8+1 locuri pentru un plus de confort si intimitate. Autocarele au spatiu foarte mare, fotolii confortabile, spatiu pentru bagaje incapator, scaune de piele rabatabile, aer conditionat, sunt silentioase si au chiar si toaleta sau sisteme audio video. Pentru transport persoane romania franta se percepe un pret de doar 150 de euro, destinatiile la care se poate ajunge direct la adresa fiind Lille, Cambrai, Amiens, Reims, Paris,Versailes, Verdun, Nancy, Sarrebourg, Saveme, Strasbourg si altele pe care le puteti descoperi pe viotur.ro. Din Romania, transport persoane romania franta porneste din Roman, Brasov, Arad, Bacau, Barlad, Botosani, Bucuresti, Cluj, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea sau Targu-Mures-lista completa pe viotur.ro.

Deoarece drumul e lung si obositor, in Ungaria se ofera o masa calda din partea firmei. Se acorda si reduceri substantiale pentru grupuri, pensionari, studenti si clienti fideli, copii. Rezervarile se pot face rapid la 0749 990 967, 0766 759 468, 0728 853 213 sau mai simplu direct pe site www.viotur.ro, completand formularul de contact.

 

 DESTINATIE  PRET STATIE
 LILLE  150 EURO LA ADRESA
 CAMBRAI  150 EURO LA ADRESA
 SAINT-QUENTIN  150 EURO LA ADRESA
AMIENS   150 EURO LA ADRESA
 BEAUVAIS  150 EURO LA ADRESA
 REIMS  150 EURO LA ADRESA
PARIS  150 EURO LA ADRESA
VERSAILES  150 EURO LA ADRESA
CRETEIL  150 EURO LA ADRESA
 EVRY  150 EURO LA ADRESA
 TROYES  150 EURO LA ADRESA
 VERDUN   150 EURO LA ADRESA
 METZ  150 EURO LA ADRESA
 SAINT-DIZIER  150 EURO  LA ADRESA
NANCY  150 EURO LA ADRESA
CHAMOUNT  150 EURO LA ADRESA
EPINAL  150 EURO LA ADRESA
LUNEVILLE  150 EURO LA ADRESA
SARREBOURG  150 EURO LA ADRESA
SAVEME  150 EURO LA ADRESA
 COLMAR  150 EURO LA ADRESA
OBEMAI  150 EURO LA ADRESA
 STRASBOURG  150 EURO LA ADRESA

 

Franta