Transport calatori Botosani – Dortmund cu autocarul

 

Viotur dispune de  curse regulate de transport cu microbuze si autocare de utima generatie din orasul Botosani spre Dortmund, Germania. Cu masinile noastre veti calatori repede si in siguranta la adresa dvs. de destinatie fara alte costuri in plus. Tarifele convenabile si reducerile acordate pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi, va vor determina sa cumparati biletele de autocar catre Dortmund prin Viotur.

Ofertele de transport pagageri din Romania catre Germania contin cele mai bune conditii, deplina siguranta, oferind un confort ridicat celor aflati in masini.

Bilete de autocar pe ruta Botosani – Dortmund

Numerosi romani din diaspora europena aleg ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie pe autostrazile europene are cele mai multe avantaje. In primul rand costul este unul mai mult decat atractiv, fara sa va goleasca portofelul. Timpul este important pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea nu facem rabat la promptitudine, fiind asigurata intotdeauna prin soferi experimentati, fara a renunta la siguranta pasagerilor.

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Botosani spre cea de destinatie, din Germania. Cumparati-va biletul de autocar spre Dortmund direct prin compania noastra si veti beneficia de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria.

transport calatori Botosani Dortmund

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la cele mai avantajose preturi cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Vineri si Duminica

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244