Transport calatori Botosani – Freiburg

Aveti nevoie sa calatoriti de Botosani – Freiburg in interes de serviciu, o vizita la rude sau poate intr-un concediu? Perfect! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur organizeaza curse frecvente din orasul Botosani spre Munchen. Pentru a ajunge rapid si in deplina siguranta la destinatie, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne. Calatoriile din Moldova catre Gernania se desfasoara in cele mai bune conditii, oferind un confort ridicat tuturor pasagerilor.

Viotur ofera si alte avantaje, fara tarife suplimentare sau scrise cu litera mica. Preturile avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi sunt tot atatea argumente care sa va covinga sa cumparati biletele de autocar din Botosani catre Freiburg prin Viotur.

Foarte multi dintre romanii din diaspora europeana aleg ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca un astfel de voiaj are multe beneficii. Mai intai, pretul este unul mai mult decat accesibil, iar romanii sunt extrem de atenti cand vine vorba de cheltuit banii lor. Timpul este important pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea Viotur  tine la  promptitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati.

Bilete de autocar ieftine Botosani – Freiburg

Persoanele care aleg compania Viotur pot conta pe reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliul din Botosani si transportate direct la adresa solicitata din orasul Freiburg. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport.

autocar transport persoane romania germania

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244