Transport de persoane Brasov – Freiburg

Cautati o solutie de transport ieftina pentru a calatori de la Brasov la Freiburg, pentru o deplasare cu job-ul sau poate intr-un city break in orasul din landul Baden-Württemberg, Germania, situat in regiunea Breisgau, la marginea muntilor Padurea Neagra?

Ati ajuns unde trebuie pentru ca ofertele de transport cu autocarul sau microbuzul ale companiei Viotur vor raspunde exact nevoilor dumneavoastra. Pe langa biletele ieftine, veti sosi rapid si in conditii de deplina siguranta la adresa dvs. de destinatie din Germania.

Confortul este de asemenea la standarde ridicate. Autocarele noastre sunt moderne si configurate cu toaleta igienizata. Alt motiv sa calatoriti cu noi: la terminarea voiajului va veti simti mai odihniti, datorita scaunelor rabatabile care va ajuta sa dormiti excelent. Preturile scazute si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti care calatoresc des cu noi, sunt cateva din motivele pentru care veti achizitiona biletele de autocar din Brasov catre Freiburg prin societatea de transport de persoane Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Brasov – Freiburg

Calatorii care folosesc serviciile noastre de transport se bucura de reduceri importante si au masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate la adresa indicata din orasul german Freiburg. Bagajele personale care nu au mai mult de 45 de kg sunt transportate gratuit in autocarele Viotur.

transport persoane autocar

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie din Germania

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Transilvania si alte regiuni

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari bilet autocar

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244