Transport de persoane Bucuresti – Erfurt, cu autocar si microbuz

 

Va pregatiti pentru o calatorie in Germania si fireste cautati cea mai buna modalitate de transport. Alegeti sa parcurgeti drumul dintre Bucuresti si Erfurt cu autocarul sau microbuzul pentru ca veti avea parte de un cost accesibil daca veti cumpara biletul prin societatea de transport de persoane Viotur.

Stim ca doriti sa va deplasati comod, rapid si in deplina securitate pana la adresa dvs. de destinatie, iar aceasta dorinta se va implini calatorind in mijloace de transport de ultima generatie. Va veti bucura de un confort extraordinar in timpul drumului: scaune rabatabile, aer conditionat si toaleta igienizata in autocar.

Preturile accesibile si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi sunt beneficii de care trebuie sa profitati. Cumparati biletele de autocar spre Efurt prin Viotur.

V-ati intrebat de ce numerosi romani care au un loc de munca peste granita aleg ca mod de transport autocarul? Deoarece o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. Pe de o parte, costul este unul mai mult decat atractiv, iar diferenta de bani pe care ati achita-o in plus la alte firme de transport va ramane in buzunare. Rutele sunt asigurate de soferi cu experienta, care au grija cu prioritate de pasagerii transportati in Germania.

Bilete de autocar pe ruta Bucuresti – Erfurt

Clientii romani care aleg societatea noastra de transport gasesc reduceri foarte mari ale biletelor si au parte de o masa gratuita in Ungaria. Mai mult, vor fi preluate de la domiciliu si transportate la adresa solicitata din orasul nemtesc Erfurt. Bagajele personale care nu au mai mult de 45 de kg au gratuitate la transport.

autocar bucuresti germania

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244