Transport de persoane Cluj-Napoca – Dresda

Sunteti in cautarea unui serviciu de transport de persoane de la Cluj-Napoca  in orasul german Dresda care sa nu va goleasca buzunarele? Va invitam sa folositi cursele de autocar si de microbuz propuse de firma de transport terestru Viotur, disponibile in majoritatea zilelor saptamanii, la costuri foarte reduse, de la 90 de euro.

Tarifele mici vin la pachet cu avantaje. Aveti parte de un confort sporit in autocare si microbuze, fie ca este vorba de climatizare – aerul conditionat pe timp de vara este foarte necesar – ori de scaune, prevazute cu spatare inclinabile pentru a va putea odihni. De asemenea, veti putea folosi toaleta foarte curata aflata in vehicul.

Aveti de transportat bagaje voluminoase? Trebuie sa stiti ca daca au pana la 45 de kilograme le puteti lua in autocar fara alte costuri.

In Ungaria, Viotur va ofera o masa calda pentru care nu trebuie sa platiti nimic in plus.

Rezervari bilet de autocar Cluj-Napoca – Dresda

Nu va ramane altceva de facut decat sa rezervati cat mai rapid biletul dumneavoastra de autocar ori microbuz pentru cursele Cluj-Napoca – Dresda (Dresden), sunand la unul din numerele de telefon de mai jos. In plus, ne puteti apela si pentru curse retur, din Germania catre Romania.

Pentru informati si rezervari folositi numerele de telefon urmatoare:
0749 990 967
0766 759 468

autocar transport persoane Germania

Cluj-Napoca (pe scurt Cluj, in maghiara Kolozsvár, in germana Klausenburg, in idis קלויזנבורג, Kluż, in latină Claudiopolis) este resedinta judetului Cluj, din regiunea Transilvania. Este al doilea oras al Romaniei ca populatie cu 324576 locuitori.
Dresda (in limba germană Dresden) este capitala landului federal Saxonia (Sachsen) si are o populatie de aproximativ 500000 de locuitori.