Transport de persoane Iasi – Kassel

Viotur efectueaza curse regulate cu microbuze si autocare moderne din orasul resedinta de judet Iasi spre Kassel, Germania. Cu autocarele noastre veti ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie fara alte tarife suplimentare. Printre beneficiile pe care le oferim amintim reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau calatorii fideli, va vor face fara doar si poate sa va achizitionati biletele de autocar catre Kassel prin Viotur.

Cumparati bilete de autocar pe ruta Iasi – Kassel

Numerosi romani care lucreaza in Europa opteaza pentru autocar ca mijloc de transport. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe beneficii. In primul rand tariful este unul mai mult decat accesibil, si acesta se simte in portofel Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promptitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati.

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Iasi spre cea de destinatie din Germania. Luati biletul de autocar spre Kassel direct prin compania noastra si veti avea parte de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria.

transport persoane Iasi Kassel cu autocar

Plecari zilnice din Moldova direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la cele mai avantajose preturi cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari bilet autocar

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244