Transport de persoane Iasi – Mannheim

Va ganditi la o calatorie pe ruta Iasi – Mannheim, in deplasare cu serviciul sau poate intr-o vizita la prietenii romani aflati in Germania? Excelent! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur efectueaza curse regulate din capitala Moldovei, Iasi, spre Mannheim. Pentru a ajunge in cel mai scurt timp si in siguranta la adresa dvs. de destinatie din Germania, va punem la dispozitie mijloace de transport de ultima generatie.

Din punct de vedere al igienei personale, drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata continuu. Apoi, la finalul calatoriei va veti simti mai odihniti, datorita scaunelor rabatabile care va permit sa dormiti de-a lungul drumului. Viotur ofera si alte beneficii, fara tarife suplimentare sau scrise cu litera mica. Preturile avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor determina fara indoiala sa cumparati biletele de autocar spre Mannheim prin compania de transport Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Iasi – Mannheim

Persoanele care aleg societatea noastra au parte de reduceri importante si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliul din Iasi si transportate direct la adresa solicitata din orasul german Mannheim. Bagajele personale care nu au mai mult de 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport.

Mannheim este un oras situat in sud-vestul Germaniei in landul Baden-Württemberg) aflat la intalnirea ruului Neckar cu fluviul Rin. Are 299 844 locuitori, fiind al doilea oras ca marime al landului nemtesc. Este un important centru industrial, comercial, cultural si universitar, fiind si o atractie turistica deosebita.

transport persoane iasi mnanheim cu autocarul

Plecari zilnice din Moldova direct la adresa dvs. de destinatie din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244