Transport de persoane pe ruta Bucuresti – Dresda, la adresa

Compania de transport Viotur dispune de curse regulate cu microbuze si autocare moderne din capitala Romaniei Bucuresti spre Dresda (Dresden), Germania. Cu noi veti sosi rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie fara a plati costuri suplimentare. Tarifele convenabile si reducerile acordate pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi, va vor determina sa va cumparati biletele de autocar spre Dresda prin Viotur.

Firma Viotur este gata sa va insoteasca in calatoriile dvs. care au loc in cele mai bune conditii, in maxima siguranta, cu un confort sporit celor din masini: toaleta in autocare, scaune cu spatar rabatabil, aer conditionat.

Bilete de autocar pe ruta Bucuresti – Dresda

Extrem de multi calatori romani care au un loc de munca peste hotare, in Europa, prefera ca modalitate de transport autocarul. De ce? Acest tip de calatorie are numeroase beneficii. In primul rand costul este unul mai mult decat accesibil, iar buzunarele raman mai pline la finalul lunii. Timpul este important pentru fiecare dintre noi, iar noi punemaccentul pe promptitudine, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Bucuresti spre cea de destinatie, din Germania. Procurati-va biletul de autocar spre Dresda direct prin firma noastra de transport de persoane si veti avea parte de reduceri semnificative si de o masa oferrita gratuit in Ungaria.

autocar cursa Bucuresti Dresda

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la cele mai avantajose preturi cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari bilete

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244