TRANSPORT HUNEDOARA – BERLIN

TRANSPORT HUNEDOARA – BERLIN

TRANSPORT HUNEDOARA - BERLIN

TRANSPORT HUNEDOARA – BERLIN

TRANSPORT HUNEDOARA – BERLIN Cu firma noastra aveti  ocazia unei  calatori placute si sigure pe toate traseele din  Germania  . Noi efectuam CURSE  regulate  HUNEDOARA – BERLIN in zilele de  Luni,Marti,Miercuri,Joi ,  Vineri  si Duminica .

La noi aveti  cele  mai accesibile  preturi , preturile  difera in functie de zile si de destinatie   in care se efectuiaza  plecarea  iar  pretul  incepe de la 90 euro .

Noi punem la dispozitie autocare si microbuze  moderne  dotate cu conditiile necesare transportului  adecvat.

De asemeni va punem la dispozitie  curse rapide  cu  microbuzul  pe intreg  teritoriul  Germaniei  direct  la adresa  dorita .

Berlin este cel mai mare oras din Germania si capitala acestei tari.  Situat în nord-estul Germaniei, pe raul Spree, este centrul regiunii metropolitane  Berlin-Brandenburg.  Aproximativ o treime din suprafata orasului este compusa din paduri, parcuri, gradini, rauri si lacuri. Situat la 1633 km de Pascani, Berlin este locul in care va doriti sa ajungeti din cel putin trei motive:

Din dorinta de a va gasi un loc de munca mai bun! Sectoarele economice importante din Berlin sunt: stiintele vietii, transport, tehnologii de informare si comunicare, mass-media si muzica, publicitate si design, biotehnologie, servicii de mediu, de constructii, e-commerce, comert cu amanuntul, industria hoteliera, si inginerie medicala.  Cercetarea si dezvoltarea au o importanta economica deosebit de importanta pentru oras.  Printre cei mai mari 10 angajatori din Berlin se numara:  Deutsche Bahn, Charite Vivantes GmbH, BVG si Deutsche Telekom. Daimler produce automobile, iar BMW construieste motociclete  la Berlin. Bayer si Berlin Chemie sunt marile companii farmaceutice cu sediul în oras.

Ca turist! Orasul va ofera posibilitatea de a vedea numeroase atractii turistice, intre acestea numarandu-se: 138 de muzee si mai mult de 400 de galerii de arta.  Viata de noapte din Berlin este una dintre cele mai diverse si vibrante de acest gen din Europa.

Pentru studii! Berlin este unul dintre centrele cele mai prolifice de învatamant superior si de cercetare din Germania si Europa.  Orasul are patru universitati publice de cercetare si 27 de colegii profesionale si tehnice ce ofera o gama larga de discipline.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in acest oras, cu serviciile noastre de transport persoane Pascani – Berlin, visul dumneavoastra este mai aproape de realizare!

Noi efectuam plecari din toate orasele din Romania:

Traseu 1 : Braila, Galati, Tecuci, Barlad, Husi, Vaslui, Negresti, Roman.

Traseu 2 : Focsani, Adjud, Onesti, Comanesti, Moinesti, Bacau, Buhusi, Piatra Neamt.

Traseu 3 : Iasi, Podu Iloaie, Harlau, Targu Frumos, Pascani, Motca, Cristesti, Targu Neamt

Traseu 4 : Dorohoi, Botosani, Suceava, Gura Humorului, Falticeni, Poiana Largului, Toplita, Reghin, Targu Mures, Ludus, Turda, Cluj, Huedin, Alesd, Oradea.

Traseu 5 : Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva.

Noi efectuam curse de autocar in toate arasele din Germania cum ar fi : Traseu 1 : Regensburg, Passau, Deggendorf, Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Karlsruhe, Wurzburg, Saarbrucken, Luxenburg, Mannheim, Frankfurt, Hof, Chemnitz, Dresden, Wiesbaden, Fulda, Bonn, Trier, Koln, Aachen, Bad Kissingen, Kaiserslautern, Heilbron, Augsburg, Pegnitz, Ulm, Mainz, Schweinfurt, Bayreuth, Euskirchen, Ludwigsburg, Plauen .

Traseu 2 : Erfurt, Leipzig, Halle, Kassel, Magdenburg, Braunschweig, Dusseldorf, Wuppertal, Duisburg, Essen, Kleve, Dortmund, Paderborn, Gottingen, Munster, Bielfeld, Osnabruck, Munster, Bielefeld, Osnabruck, Hannover, Wolsburg, Celle, Berlin, Neuruppin, Munster, Luneburg, Hamburg, Bremen, Oldenburg, Branderburg, Stendal, Hidelsheim, Leverkusen, Bremerhaven, Neumunster, Kiel, Flensburg, Lubeck, Rostock, Gustrock, Neubrandenburg, Schwerin.

Se ofera gratuit o masa calda in Ungaria .

Reduceri :

–          Clienti care ne  apeleaza la nr de telefon de pe site-ul  www.viotur.ro

–          Pentru grupuri  ( incepand de la 3 persoane)

–          Pentru studenti,copii si pensionari

Pentru  informati si  rezervari  sunati  cu incredere la nr de telefon : 0749 990 967, 0766 759 468 , 0728 853 213 site ;www.viotur.ro