Transport de persoane Hunedoara Nuremberg, la adresa

Daca aveti nevoie sa mergeti de la Hunedoara la Nuremberg (Nürnberg) va propunem transportul de persoane cu autocarul sau microbuzul, cu tarife care incep de la 90 de euro pentru un bilet. Firma Viotur organizeaza si calatoriile retur, din Germania in Romania.

Sa nu va faceti griji in privinta confortului pentru ca veti gasi in vehiculele noastre conditii foarte moderne precum climatizare, scaune comode cu spatar inclinabil pentru a putea sa va odihniti pe drum, toaleta in autocare. Sa mai adaugam intre avantaje masa oferita in Ungaria si includerea gratuita a valizelor foarte mari de pana la 45 de kilograme in cala autocarului.

Tranportul de la adresa la cea de la destinatia din Nürnberg este rapid, confortabil si foarte sigur. Precum si ieftin!

Avem curse de transport de persoane Hunedoara – Nuremberg (Nürnberg), dar si in orasele germane: Passau, Deggendorf, Regensburg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben,Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Aplicam reduceri pentru:

– Clienti care ne telefoneaza la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro

– Pentru grupuri (incepand de la 3 persoane)

– Pentru studenti, copii si pensionari

Pentru informatii si rezervari apelati imediat la:

0749 990 967

0766 759 468