Transport persoane Iasi – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Iasi de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Iasi – Germania la telefon 0749.990.967

Plecari cu autocarul Iasi – Germania catre urmatoarele destinatii:

BerlinHalleDresda
BremenMunchenKassel
DeggendorfNunrnbergMannheim
DortmundWurzburgLeipzig
FrankfurtStuttgartKoln
HamburgAugsburg Aachen
Bonn DusseldorfEssen
FreiburgHannoverKoblenz
MainzNurnberg Passau

Pentru alte destinatii si informatii apelati 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Iasi – Germania

transport Iasi - Germania

Cu ajutorul firmei Viotur aveti ocazia unei calatorii cu autocare moderne, placute si sigure in numeroase orase din Germania. Astfel, echipa noastra va sta la dispozitie  cu servicii profesioniste de transport persoane Iasi – Germania in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur. Germania este cunoscuta pentru festivalul berii Oktoberfest, este tara celor mai performante autoturisme, dar si pentru burgurile medievale perfet conservate.

Destinatia este si un motor important economic al continentului nostru, care ruleaza la standarde foarte ridicate si care ofera locuitoarilor sai numeroase beneficii si un stil de viata ridicat. O calatorie pana in Germania din Iasi este o adevarata incantare indiferent de mijlocul de transport utilizat. Odata trecuta granita, autostrazile performante conduc calatorul cu rapiditate si exactitate tipic nemteasca catre destinatia dorita. Acest tablou poate fi intregit cu ajutorul serviciilor oferite de Viotur. Apeland la serviciile noastre de transport persoane veti avea parte de cele mai accesibile preturi si oferte. Acestea difera in functie de zilele alese si destinatia in cadrul careia se efectueaza plecarea cu autocarul din capitala Moldovei, Iasi, catre Germania, tara din mijlocul Europei.

 

Plecari spre Germania din Iasi in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Iasi in fiecare zi din saptamana.

Avantajele transportului Iasi - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Iasi – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Iasi - Germania

Tarifele de transport persoane catre Germania sunt cuprinse intre 110 si 130 de euro, in functie de optiunile pentru care optati. De asemenea, noi va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu toate conditiile necesare unui transport adecvat. Pentru persoanele care doresc sa viziteze si alte zone va oferim curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei direct la adresa dorita. Serviciile noastre se axeaza pe un transport cu microbuzul pe ruta Iasi – Germania modern, adecvat si sigur, indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti. Astfel puteti alege unele dintre urmatoarele destinatii: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm si multe altele. Oferta noastra include si o masa calda gratuita, oferita pe teritoriul Ungariei dar si reduceri considerabile pentru grupurile de persoane care numara cel putin trei membrii, pentru studentii, copii, pensionarii dar si pentru clientii fideli.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Iasi – Germania

Alaturi de Viotur aveti parte de transport cu autocarul catre Germania din Iasi, direct la destinatia dorita de dvs. dar si catre alte orase din Europa. Suntem specializati in transport de persoane, oferind de-a lungul timpului servicii profesioniste catre mii de clienti. Pentru rezervari de bilete, informatii privind preturile si ora de plecare din Iasi catre Germania, ne puteti contacta la telefon 0749 990 967. De asemenea, pentru alte detalii si pentru ofertele noastre speciale, ne mai puteti scrie la mail office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!