Transport Iasi Germania

Transport Iasi Germania cu micobuz si autocare moderne pana la domiciliul dvs. Curse regulate  cu plecari din Iasi catre Germania, zilnice cu preluare de la adresa la adresa.

Transport persoane Iasi Germania 

Transportul de persoane din Iasi spre Germania dus si intors se efectueaza de la adresa la adresa. Principiul care ghidează orice călător, mai ales pe distanțe mari, este să ajungă  în siguranță cât mai aproape de locul de destinație. Cu atât mai mult cu cât acesta se află la o distanță mai mare, orice călător are nevoie să știe că firma de transport pe care o alege va asigura toate condițiile necesare în acest scop, și că finalul călătoriei sale va fi la adresa unde dorește să ajungă. Pasagerii pot fi duși sau preluați chiar și din cele mai mici orașe din Germania, direct la sau de la adresă: Ausburg, Aachen, Bremen, Berlin, Bonn , Dortmund, Dusseldorf , Essen, Frankfurt, Freiburg, Hannover, Hamburg, Koln , Kassel, Koblenz, Leipzig, München, Mainz, Nurnberg, Stuttgart, Passau. 

Transport Iași Germania cu microbuz si autocar 

Odată ce va trebui să călătorim în străinătate, necesitatea de a ajunge cât mai aproape de o anumită destinație devine parcă mai stringentă.

În condițiile în care se știe că transferul de la aeroport, de la gară sau de la autogară ridică probleme suplimentare din punct de vedere al costurilor, dar și al siguranței, iar uneori și limba vorbită în țara respectivă poate reprezenta un obstacol semnificativ, unele companii de transport persoane din România oferă posibilitatea unei călătorii pe ruta Iași-Germania zilnic, de la adresa indicată de client la adresa de destinație.

Plecările din România spre Germania se pot face zilnic, din orice zonă a țării. Practic, am implementat un sistem ce permite ca autocare sau microbuze să plece din mai multe orașe importante, Iași fiind unul dintre ele. Indiferent ce variantă ați alege, veți beneficia de confort și de maximă siguranță, având întotdeauna loc și pentru bagaje, indiferent de greutatea lor.

Plecari Iași Germania 

Cine se află în Iași și nu mai dorește să se deplaseze într-un oraș mai mare pentru a putea călători în Germania, se poate orienta cu încredere către transportul persoane oferit de către Viotur. De asemenea, aveți posibilitatea să profitați de serviciile noastre și pentru a reveni din Germania în Iași.

Astfel, puteți călători spre Germania, din Iași, atât cu autocarul, cât și cu microbuzul. Unul dintre principalele motive pentru care dorim să furnizăm transport pentru persoane pe ruta Germania- România și retur a fost legată de românii plecați la muncă acolo.

Pentru a putea pleca din Iași la adresa din Germania, trebuie să știți că toți călătorii vor fi preluați cu un microbuz „VioTur” de la o stație de îmbarcare din zona „Lidl”, de lângă autogară. Aceștia vor călători apoi în maximă siguranță direct până la adresa din Germania. Dacă se va pleca din Germania spre Iași, călătorii vor fi preluați de autocar/microbuz direct de la adresa de domiciliu.

Plecările spre Germania, la adresă, se fac zilnic, de luni până duminică inclusiv.

Transport Iasi Germania de la adresa la adresa

Călătoria din Iași spre Germania sau de la adresa din Romania la adresa in Germania spre Iași cu VioTur oferă multiple avantaje:

– Prețurile sunt accesibile, fiind de aproximativ 100-200 Euro pe sens, în funcție de punctele de destinație și de plecare din Germania;

– Nu există restricții severe la bagaje, așa cum se întâmplă la călătoria cu avionul. De exemplu, în loc de 20-30 de kg, puteți să aveți bagaje și de 50 de kg. Bagajele nu implică un cost suplimentar, acestea intră în prețul biletului;

– Și bagajul de mână sau bagajul mai mic (rucsacul sau geanta pe care o puteți lua în autocar sau microbuz) este gratuit;

– Șoferii cu experiență îndelungată în cadrul companiei asigură un o călătorie confortabilă în condiții de maximă siguranță;

– Autocarele/microbuzele sunt verificate frecvent și cu responsabilitate, astfel încât să nu intervină nicicând probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor;

– Pe traseu călătorii vor beneficia de o masă caldă, prețul acesteia fiind inclus în cel al biletului;

– În autocare există posibilitatea de conexiune wi-fi, astfel încât se paote comunica fără probleme cu cei dragi și sistem audio-video performant;

– Autocarele/microbuzele destinate transportului de persoane sunt dotate cu aer condiționat și furnizează suficientă căldură în anotimpul rece. De asemenea, scaunele sunt confortabile și rabatabile, oferind confortul necesar și pentru odihnă în timpul călătoriei;

– Grupurile mai mari de trei persoane beneficiază de reduceri avantajoase;

– Copiii de până la 2 ani au gratuitate;

– Rezervările pot fi modificate oricând, fără taxe suplimentare, chiar și în ziua plecării;

De ce să alegi VioTur pentru ruta Iași-Germania sau Germania- Iași

VioTur a fost creată pentru a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă cu precădere românii plecați la muncă în afara granițelor: limitări ale bagajelor în avion, costuri mari de transfer de la aeroport la adresă, greutatea de a căra bagajul sau costuri prea mari pentru taxi, depășirea bagajului de cală și plata unor taxe suplimentare.

Oricine este în căutarea unui mijloc de transport comod și ieftin, dar care oferă siguranță și profesionalism, pe destinația Iași – Germania și retur poate apela cu încredere la serviciile noastre. Vă punem la dispoziție autocare și microbuze cu plecări zilnice din Iași către orice adresă din Germania.