Transport de persoane Oradea – Nuremberg cu autocarul si microbuzul

Doriti sa calatoriti comod, rapid si foarte ieftin de la Oradea la Nuremberg (Nürnberg)? Este posibil si este foarte simplu alegand cursele de transport de persoane propuse de compania Viotur, cu preturi plecand de la doar 90 de euro, in fiecare zi a saptamanii.

Si nu va faceti griji in privinta returului pentru ca la noi veti gasi curse pentru a va intoarce din Germania in Romania. Masinile utilizate sunt noi, moderne si foarte comfortabile.
Soferii au ani de experienta de condus pe autostrazile din Europa si vor conduce de la adresa din Oradea la cea din Nuremberg, rapid, dar mai ales in siguranta. Pe drum, in Ungaria, veti primi o masa calda. Iar daca aveti bagaje mari, cele de pana la 45 de kg sunt transportate gratuit cu autocarul.

Pe langa cursa spre Nürnberg, va invitam sa calatoriti cu Viotur si catre orasele germane urmatoare: Passau, Deggendorf, Regensburg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben,Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Avem reduceri la pretul biletului pentru:

– Clienti care ne apeleaza la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro

– Pentru grupuri (incepand de la 3 persoane)

– Pentru studenti, copii si pensionari

Pentru informatii si rezervari apelati fara ezitare telefoanele:

0749 990 967

0766 759 468

transport persoane Oradea Nuremberg