Transport persoane Aiud – Anglia

Transport internațional de persoane

 

Bine ați venit pe pagina noastră!
Vă mulțumim că  că ne oferiți ocazia să ne prezentăm.
Firma Viotur este una dintre firmele cu tradiție, în ceea ce privește transportul internațional de persoane, de pe piața românească.
Experiența, atența la detalii, respectul pe care-l purtăm clienților noștri, dorința de a ne face treaba cât mai bine și, nu în ultimul rând, sugestiile dumneavoastră, ne-au făcut ceea ce suntem azi și anume – una dintre cele mai căutate firme de transport internațional de persoane și pentru asta vă mulțumim frumos. În cea mai mare parte – dumneavoastră vi se datorează.

Dotări autocare și microbuze
Ruta Aiud – Anglia

Pentru că preocupările noastre principale sunt siguranța și confortul dumneavoastră, autocarele și microbuzele noastre, atât pe ruta Aiud – Anglia, cât și pe celelalte rute,sunt dotate la cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât, un drum care știm că este lung și ar putea să fie obositor, să se transforme într-o experiență plăcută.

Astfel încât:
autocarele și microbuzele noastre sunt conduse de cei mai experimentați și responsabili șoferi, pentru care cea mai importantă preocupare, este siguranța dumneavoastră.
scaunele sunt rabatabile, pentru a călători într-o poziție cât mai relaxantă, mai puțin obositoare și mai firească
wi-fi, pentru a fi conectați permanent cu cei dragi
aer condiționat, care vă asigură o temperatură ambientală optimă, pe toată durata călătoriei

Reduceri și discount-uri
ruta Aiud – Anglia?


Dacă cele de mai sus nu v-au convins, mai avem câteva surprize și anume:
– aveți dreptul la un bagaj de mână și unul de cală, de până la 45 de kg.
o masă caldă la unul dintre restaurantele de pe traseu
– foarte multe reduceri și discount-uri, dacă sunteți studenți, pensionari, copii sau grupuri de minimum trei persoane. Aceste reduceri pot varia între 10% și 30%

 

Plecări ruta internațională
Aiud -Anglia

Plecările, atât pe ruta Aiud – Anglia, cât și pe celelalte rute pe care firma noastră le asigură, au loc în fiecare zi de Luni, Marți, Joi, Sâmbătă și Duminică.
Drumurile de întoarcere, adică rutele Anglia – Aiud, au loc în fiecare zi de Joi și Duminică.

 

Transport direct la adresă

Pentru că ne gândim permanent cum putem să vă ușurăm călătoriile și să vă scăpăm de corvoadele unor drumuri suplimentare, dacă veți alege varianta microbuzelor noastre, tot acest disconfort va deveni amintire, pentru că noi, la fiecare drum, vă conducem direct la adresa de destinație.
Acest avantaj este valabil și pentru rutele de întoarcere, Anglia – Aiud, când vă vom lua tot direct de la adresă pentru a vă conduce spre România.

Rezervări bilete de autocar și microbuz

Prețul unui bilet de călătorie variază între 100 și 125 de lire.
Pentru a vă face o rezervare de bilet, pentru orice nelămurire sau întrebare suplimentară ați putea avea, oameni noștri vor fi foarte fericiți să vă ajute, la numerele de telefon afișate mai jos:

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079
Fix/fax:  0232 715 244

În speranța că v-am fost de ajutor și că vom deveni, în viitor,  partenerii dumneavoastră preferați de călătorie, vă mulțumim pentru timpul acordat, vă urăm o zi minunată și drum bun!
Cu respect,
Viotur!


 

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!