Transport Arad Anglia | Plecari zilnice curse autocar | Bilete ieftine

 

Transport persoane curse Arad – Anglia de la adresa d-voastra si pana la destinatie.

Biletele de transport persoane cu autocarul cat si cu microbuzul au preturi ce variaza intre 100 lire si 120 lire. Studentii, elevii si grupurile mai mari de trei persoane sau clientii fideli au parte de oferte speciale si reduceri avantajoase.

Microbuz Arad – Anglia

Plecari din Arad catre Anglia in fiecare zi de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata iar cursele retur sunt programate pentru zilele de Joi si Duminica.

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244

Va oferim posibilitatea de a avea asupra dvs un bagaj de mana si un bagaj de 45 de Kg, iar in unele zile, veti beneficia gratuit de o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Pentru a va procura biletul de calatorie pe ruta Arad – Anglia, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos sau folosind formularul de contact.

Lista completa a oraselor in care ajungem:

Rezervari bilet calatorie Arad – Anglia

Tel: 0749990967 sau 0767618079

Bilet autocar Arad – Anglia

Foarte multi care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul si microbuzul, nu doar datorita biletului de calatorie extrem de avantajos ci si pentru ca efectuam curse direct la adresa de destinatie a pasagerului. Toate autocarele si microbuzele noastre sunt dotate la cele mai inalte standarde, astfel incat dvs, pasagerul nostru, sa puteti beneficia de tot confortul dorit.

IMG_1587

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!