Transport persoane Arad – Rostock

 

 

 

Aveti in gand sa va deplasati pe ruta Arad – Rostock in cel mai scurt timp? Nimic mai simplu! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur efectueaza curse regulate din municipiul Arad spre Rostock. Pentru a ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor.

Drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. De asemenea, la sfarsitul calatoriei va veti simti odihniti, datorita scaunelor rabatabile ce creeaza confort pentru dormit. Viotur ofera si alte avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor incanta sa va achizitionati biletele de autocar ce va conduc de la Arad la Rostock prin intermediul firmei Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Arad – Rostock

Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Rostock. In plus, beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Rostock este un oras in landul german Mecklenburg – Pomerania Inferioara, port la Marea Baltica, fost membru al Ligii Hanseatice. Rostock este un oras-district.

Microbuz Arad – Rostock

IMG_1635

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244

E-mail: office@viotur.ro

targufrumos_filaret@yahoo.com