Transport persoane Arad – Schweinfurt

 

Viotur efectueaza curse regulate cu microbuze si autocare moderne din municipiul Arad spre Schweinfurt, Germania. Cu noi veti ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie fara alte costuri suplimentare. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar via Schweinfurt prin Viotur.

Compania Viotur va sta la dispozitie gata sa va insoteasca in calatoriile dvs. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini. De pilda, autocarele sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi, scaune rabatabile confortabile pentru dormit, aer conditionat si sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei.

Bilete de autocar pe ruta Arad – Schweinfurt

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Arad  spre cea de destinatie, din Germania. Procurati-va biletul de autocar spre Schweinfurt direct prin compania noastra si veti beneficia de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria.

Schweinfurt este un oras din regiunea administrativa Franconia Inferioara, landul Bavaria, Germania. Orasul are statut de district urban si are o populatie de 53.588 de locuitori (31 dec. 2008).

Microbuz Arad – Schweinfurt

transport-persoane-anglia-romania

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244

E-mail: office@viotur.ro

targufrumos_filaret@yahoo.com