Transport persoane Arad – Wurzburg

 

 

Aveti in plan sa va deplasati pe ruta Arad – Wurzburg in interes de serviciu sau poate intr-o vizita de vacanta? Nimic mai simplu! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur efectueaza curse regulate din municipiul Arad spre Wurzburg. Pentru a ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor celor din masini.

Din punct de vedere al igienei personale, drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. De asemenea, la finalul calatoriei va veti simti mai odihniti, datorita scaunelor rabatabile ce creeaza confort pentru dormit. Viotur ofera si alte avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar via Wurzburg prin Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Arad – Wurzburg

Persoanele care aleg compania noastra beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata din orasul Wurzburg. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport.

Wurzburg este capitala regiunii administrative Franconia Inferioara, landul Bavaria, Germania. La 31 decembrie 2010 numara 133.799 de locuitori. Wurzburg are  statut de district urban.

Microbuz Arad – Wurzburg

transport-persoane-anglia-romania

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244

E-mail: office@viotur.ro

targufrumos_filaret@yahoo.com