Transport persoane cu autocarul Focsani – Essen

Pentru romanii care au in vedere sa calatoreasca pe ruta Focsani – Essen pentru a ajunge la locul de munca, pentru a vizita familia aflata in Germania sau pentru a pleca cu prietenii in concediu, compania Viotur ofera solutii de transport de persoane cu autocarul de la adresa la destinatia finala. Microbuzele si autocarele Viotur realizeaza curse regulate din orasul de resedinta al judetului Vrancea,  Focsani, spre Essen, oras din landul Renania de Nord – Westfalia. Pentru a sosi rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va oferim mijloace de transport de ultima generatie. Deplasarile au loc in conditii optime, in deplina securitate, cu un confort crescut.

Viotur prezinta si alte avantaje, fara costuri suplimentare. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli sunt motive in plus pentru a achizitiona biletele de autocar spre Essen prin compania noastra de transport de persoane catre Germania.

Bilete de autocar pe ruta Focsani – Essen

Calatorii romani care opteaza pentru ofertele companiei Viotur au parte de reduceri semnificative si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata din orasul Essen. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport.

Microbuz Focsani – Essen

transport persoane Focsani Essen

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Moldova:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244

E-mail: office@viotur.ro

targufrumos_filaret@yahoo.com