Transport de persoane cu autocarul pe ruta Cluj-Napoca – Bonn

Efectuati calatoria dumneavoastra in Germania, de la Cluj-Napoca la Bonn, rapid, in conditii de siguranta si de confort, la un pret foarte accesibil. Societatea Viotur asigura transport de persoane cu autocarul si microbuzul pe ruta Cluj-Napoca – Bonn, de la adresa la destinatia indicata, iar plecarile sunt planificate in aproape toate zilele saptamanii.

Va veti bucura de cele mai mici preturi posibile, de la 90 de euro, iar studentii si elevii, pensionarii, precum si grupurile de calatori au parte de discount-uri la biletele de autocar.

Pe langa tarifele mici, drumul pana in Germania va fi efectuat in siguranta si confort: in autocarele conduse de soferi cu o mare experienta se pot rabata scaunele – astfel nu veti sosi obositi -, vara va fi folosita climatizarea si in mijlocul vehiculului se afla o toaleta foarte curata. Ne-am gandit si la mancare, pentru ca ne dorim ca pasagerilor Viotur sa nu le lipseasca nimic: oferim o masa in Ungaria, fara ca dumneavoastra sa platiti in plus ceva.

Rezervari bilet de autocar Cluj-Napoca – Bonn

Tot ceea ce trebuie sa faceti acum este sa rezervati cat mai repede biletul dumneavoastra de autocar ori microbuz pentru cursele Cluj-Napoca – Bonn, telefonand la unul din numerele de mai jos. De asemenea, ne puteti contacta si pentru curse retur, din Germania catre Romania.

Pentru informati si rezervari sunati cu incredere la numerele de telefon:
0749 990 967
0766 759 468

autocar transport persoane Germania

Bonn este un oras foarte important aflat in Germania, pe raul Rin, in sudul landului Renania de Nord-Westfalia. Bonn are 318809 de locuitori si a avut statut de capitala provizorie a Republici Federale Germania pana in 1990.
Cluj-Napoca (pe scurt Cluj, in maghiara Kolozsvár, in germana Klausenburg, in idis קלויזנבורג, Cloizânburg, in poloneză, Kluż, in latină Claudiopolis) este municipiul de resedinta al judetului Cluj, in Transilvania. Este al doilea oras al tarii noastre ca populatie cu 324576 locuitori.