Transport persoane Bacau – Bremerhaven

 

Microbuzele si autocarele companiei Viotur efectueaza curse regulate din municipiul Bacau spre Bremerhaven. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor. Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Germania, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne conduse de soferi experimentati.

Drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. De asemenea, la sfarsitul calatoriei va veti simti odihniti, datorita scaunelor rabatabile ce creeaza confort pentru dormit.

Bilete de autocar pe ruta Bacau – Bremerhaven

Viotur ofera cel mai bun raport pret – servicii de pe piata transporurilor de persoane. Clientii se pot bucura de tarife avantajoase, iar reducerile se aplica nu doar pentru elevi si studenti, ci si grupurilor si clientilor fideli. Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Bremerhaven. In plus, toti pasagerii beneficiaza si de o masa gratuita in Ungaria.

Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Microbuz Bacau – Bremerhaven

IMG_1549

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie:

LuniMiercuri,JoiVineriDuminica

Viotur va ofera preturi avantajoase cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244

E-mail: office@viotur.ro

targufrumos_filaret@yahoo.com