Transport persoane Bacau – Koln

 

Aveti in plan sa va deplasati pe ruta Bacau – Koln in interes de serviciu sau poate intr-o vizita de vacanta? Nimic mai simplu! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur efectueaza curse regulate din municipiul Bacau spre Koln. Pentru a ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor celor din masini.

Din punct de vedere al igienei personale, drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. De asemenea, la finalul calatoriei va veti simti mai odihniti, datorita scaunelor rabatabile ce creeaza confort pentru dormit. Viotur ofera si alte avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar via Koln prin Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Bacau – Koln

Persoanele care aleg compania noastra beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata din orasul Koln. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport.

Köln este un oras in landul Renania de Nord-Westfalia din Germania, pe locul patru ca marime dupa Berlin, Hamburg si Munchen. Are o populatie de 1,024 milioane (2013).

transport-persoane-anglia-romania

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie:

LuniMiercuriJoiVineriDuminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244