Transport persoane Bacau – Neumunster

 

Doriti sa calatoriti din Bacau spre Neumunster si cautati bilete de autocar? Viotur  este cea mai potrivita alegere. Microbuzele si autocarele companiei efectueaza curse regulate din municipiul Bacau spre Neumunster. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor. Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Germania, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne conduse de soferi experimentati

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul  mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele romanilor. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promtitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

Bilete de autocar pe ruta Bacau – Neumunster

Viotur ofera avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor incanta sa va achizitionati biletele de autocar pentru ruta Bacau  Neumunster prin intermediul firmei Viotur.

Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Neumunster. In plus, beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

IMG_1632

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica 

Viotur va ofera bilete de autocar la preturi avantajoase cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244