Transport persoane Barlad – Mannheim

 

Aveti in plan sa va deplasati pe ruta Barlad – Mannheim in interes de serviciu sau poate intr-o vizita de vacanta? Nimic mai simplu! Microbuzele si autocarele Companiei Viotur efectueaza curse regulate din municipiul Barlad spre Mannheim. Pentru a ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor celor din masini.

Viotur ofera si alte avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar via Mannheim prin Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Barlad – Mannheim

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul  mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele romanilor. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promtitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

Persoanele care aleg compania noastra beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata din orasul Mannheim. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport.

Mannheim este un oras in sud-vestul Germaniei, situat la varsarea raului Neckar in fluviul Rin. Are 299.844 de locuitori, fiind al doilea oras ca marime al landului. Este un important centru industrial, comercial, cultural si universitar.

IMG_1607

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie:

LuniMiercuriJoiVineriDuminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244