Transport persoane Barlad – Saarbrucken

 

Viotur efectueaza curse regulate cu microbuze si autocare moderne din municipiul Barlad spre Saarbrucken, Germania. Cu noi veti ajunge rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie fara alte costuri suplimentare. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor face cu siguranta sa va achizitionati biletele de autocar via Saarbrucken prin Viotur.

Compania Viotur va sta la dispozitie gata sa va insoteasca in calatoriile dvs. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini.

Bilete de autocar pe ruta Barlad – Saarbrucken

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul  mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele romanilor. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promtitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

Plecarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Barlad  spre cea de destinatie, din Germania. Procurati-va biletul de autocar spre Saarbrucken direct prin compania noastra si veti beneficia de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria.

IMG_1591

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie:

LuniMiercuri, Joi, VineriDuminica

Viotur va ofera bilete la cele mai avantajose preturi cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244