Transport persoane Romania-Belgia si retur: ai nevoie de bilete autocar pentru Belgia? VioTur Romania este o firma de transport persoane de la care poti face rezervare a biletelelor de care ai nevoie la preturi convenabile pentru calatoriile internationale. Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze, direct la adresa dorita. Mai jos puteti vedea orasele din care se face plecarea catre Belgia. Pentru mai multe informatii, sunati la numerele de telefon afisate.

Calatoria in jurul lumii n-a fost niciodata mai simpla. Iti iei buletinul, familia, doua-trei genti si pornesti spre orice destinatie europeana doresti. Poti vizita orase, tari, zone despre care ai citit si pe care vrei sa le vezi cu ochii tai. Cea mai imporanta tara europeana de al carui nume este legata organic Uniunea Europeana este Belgia.

Cu o istorie si o traditie cultivata mereu in spiritul celor mai inalte valori, Belgia ii atrage anual pe turisti cu obiective turistice impresionante, sediile institutiilor U.E si preparate si dulciuri unice in lume. Nu vreti sa ratati cu siguranta o astfel de tara, asa ca va propunem sa va pregatiti deja de calatorie si sa va rezervati cele mai bune bilete de la Viotur, firma transport Romania Belgia cu experienta de peste 12 ani si preturi accesibile. Programate lunea si joia, cursele spre Belgia sunt printre cele mai cautate indiferent de sezon, pentru ca, nu-i asa, Belgia e printre putinele tari care sunt frumoase si iarna, si vara, si toamna si primavara. Preturile sunt diferite insa in functie de zona unde se va ajunge si de zile, preturile standar plecand de la 120 de euro de persoana. Cursele in ambele directii, dinspre Belgia si spre Belgia, au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini. De pilda, autocarele au toaleta, care este foarte importanta pentru orice persoana mai ales daca parcurge drumuri lungi, scaune rabatabile confortabile pentru dormit, aer conditionat si sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei. In plus, la alegerea transport romania belgia de la Viotur primiti si masa calda din partea firmei in Ungaria, reduceri pentru grupuri de peste trei persoane, studenti, pensionari, copii, pentru clienti fideli si pentru cei care apeleaza la numerele de telefon 0749.990.967, 0766.759.468, 0728.853.213 sau direct la viotur.ro.

Din Romania se pleaca din orasele mari, Arad, Oradea, Targu Mures, Brasov, Cluj, Galati, Vaslui, Iasi, Suceava, Focsani, Bucuresti, Deva sau Hunedoara-lista completa o gasiti pe viotur.ro; in Belgia ajungem la LIEGE, GENK, Namur, Charleroi, Bruxelles, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Kortreijk, Ieper sau Roeselare.

 

 DESTINATIEPRETSTATIE
LIEGE120 EUROLA ADRESA
 GENK120 EURO LA ADRESA
HASSELT120 EUROLA ADRESA
NAMUR120 EUROLA ADRESA
CHARLEROI120 EUROLA ADRESA
BRUXEL120 EUROLA ADRESA
LA LOUVIERE120 EUROLA ADRESA
 LEUVEN120 EUROLA ADRESA
LIER130 EUROLA ADRESA
ANTWERPEN130 EUROLA ADRESA
GENT130 EUROLA ADRESA
 WAREGEM130 EUROLA ADRESA
 KORTRIJK130 EUROLA ADRESA
IEPER 130 EUROLA ADRESA
 ROESELARE130 EUROLA ADRESA

 

Belgia