Transport persoane Romania-Belgia si retur: ai nevoie de bilete autocar pentru Belgia? VioTur Romania este o firma de transport persoane de la care poti face rezervare a biletelelor de care ai nevoie la preturi convenabile pentru calatoriile internationale. Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze, direct la adresa dorita. Mai jos puteti vedea orasele din care se face plecarea catre Belgia. Pentru mai multe informatii, sunati la numerele de telefon afisate.

Calatoria in jurul lumii n-a fost niciodata mai simpla. Iti iei buletinul, familia, doua-trei genti si pornesti spre orice destinatie europeana doresti. Poti vizita orase, tari, zone despre care ai citit si pe care vrei sa le vezi cu ochii tai. Cea mai imporanta tara europeana de al carui nume este legata organic Uniunea Europeana este Belgia.

Cu o istorie si o traditie cultivata mereu in spiritul celor mai inalte valori, Belgia ii atrage anual pe turisti cu obiective turistice impresionante, sediile institutiilor U.E si preparate si dulciuri unice in lume. Nu vreti sa ratati cu siguranta o astfel de tara, asa ca va propunem sa va pregatiti deja de calatorie si sa va rezervati cele mai bune bilete de la Viotur, firma transport Romania Belgia cu experienta de peste 12 ani si preturi accesibile. Programate lunea si joia, cursele spre Belgia sunt printre cele mai cautate indiferent de sezon, pentru ca, nu-i asa, Belgia e printre putinele tari care sunt frumoase si iarna, si vara, si toamna si primavara. Preturile sunt diferite insa in functie de zona unde se va ajunge si de zile, preturile standar plecand de la 120 de euro de persoana. Cursele in ambele directii, dinspre Belgia si spre Belgia, au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit celor din masini. De pilda, autocarele au toaleta, care este foarte importanta pentru orice persoana mai ales daca parcurge drumuri lungi, scaune rabatabile confortabile pentru dormit, aer conditionat si sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei. In plus, la alegerea transport romania belgia de la Viotur primiti si masa calda din partea firmei in Ungaria, reduceri pentru grupuri de peste trei persoane, studenti, pensionari, copii, pentru clienti fideli si pentru cei care apeleaza la numerele de telefon 0749.990.967, 0766.759.468, 0728.853.213 sau direct la viotur.ro.

Din Romania se pleaca din orasele mari, Arad, Oradea, Targu Mures, Brasov, Cluj, Galati, Vaslui, Iasi, Suceava, Focsani, Bucuresti, Deva sau Hunedoara-lista completa o gasiti pe viotur.ro; in Belgia ajungem la LIEGE, GENK, Namur, Charleroi, Bruxelles, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Kortreijk, Ieper sau Roeselare.

 

 DESTINATIE PRET STATIE
LIEGE 120 EURO LA ADRESA
 GENK 120 EURO  LA ADRESA
HASSELT 120 EURO LA ADRESA
NAMUR 120 EURO LA ADRESA
CHARLEROI 120 EURO LA ADRESA
BRUXEL 120 EURO LA ADRESA
LA LOUVIERE 120 EURO LA ADRESA
 LEUVEN 120 EURO LA ADRESA
LIER 130 EURO LA ADRESA
ANTWERPEN 130 EURO LA ADRESA
GENT 130 EURO LA ADRESA
 WAREGEM 130 EURO LA ADRESA
 KORTRIJK 130 EURO LA ADRESA
IEPER  130 EURO LA ADRESA
 ROESELARE 130 EURO LA ADRESA

 

Belgia