Transport persoane Botosani – Erfrut

Doriti sa calatoriti din Botosani spre Erfrut si cautati bilete de autocar? Viotur  este cea mai potrivita alegere. Microbuzele si autocarele companiei efectueaza curse regulate din municipiul Botosani spre Erfurt. Deplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor. Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Germania, va punem la dispozitie mijloace de transport moderne conduse de soferi experimentati

Drumurile lungi nu mai reprezinta acum o problema pentru clientii Companiei Viotur. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata permanent. De asemenea, la sfarsitul calatoriei va veti simti odihniti, datorita scaunelor rabatabile ce creeaza confort pentru dormit.

Bilete de autocar pe ruta Botosani – Erfurt

Viotur ofera avantaje, fara costuri suplimentare sau ascunse. Tarifele avantajoase si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli, va vor incanta sa va achizitionati biletele de autocar pentru ruta Botosani  Erfurt prin intermediul firmei Viotur. Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Erfurt. In plus, beneficiaza de reduceri substantiale si o masa gratuita in Ungaria. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Erfurt este un oras si capitala landului Turingia, Germania cu o populatie de 202.590 de locuitori. Erfrut este unul dintre cele mai mari orase din Turingia. Pe harta Germaniei, orasul se situeaza oarecum in centrul tarii.

IMG_1607

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din tara

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax:  0232 715 244