Transport persoane Brasov – Dresda

Transport persoane Brasov – Dresda, curse efectuate cu frecventa zilnica de microbuze si autocare de ultima generatie.

Compania de transport Viotur are grija sa sositi rapid si in siguranta de la adresa la adresa fara alte costuri suplimentare. Tarifele convenabile si reducerile acordate pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi, va vor determina fara indoiala sa va cumparati biletele de autocar de la noi. Calatoriti mereu in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, confortabil.

Bilete de autocar pe ruta Brasov – Dresda

Biletele de autocar au preturi acesibile cuprinse intre 100 – 130 de euro

Calatoresti in siguranta si confort la preturi mici. Cumparati biletul de autocar prin Viotur pe ruta Brasov Dresda (Dresden) si aveti parte de reduceri speciale si o masa gratuita in Ungaria. De asemenea, bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana care pot fi luate de catre pasageri in interiorul autocarului.

transport persoane autocar Brasov Dresda

Stim ca fiecare calatorie reprezinta o noua experienta in viata ta. Te insotim de la adresa ta din Romania, pana la destinatie si ne asumam responsabilitatea ca tu sa ajungi rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare.

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Transilvania sau alta regiune a Romaniei

Te deplasezi usor, rapid si sigur

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene. De pilda, exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special trasee lungi. Microbuzele si autocarele sunt moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

Rezerva bilet autocar acum:

Tel: 0749990967 sau 0767618079