Transport de persoane Brasov – Essen la adresa cu autocarul

Cand planificati o calatorie pe traseul Brasov – Essen, fie in deplasare in interes profesional, fie in concediu in Germania, alegeti transportul terestru cu microbuzele si autocarele Companiei Viotur.  Pentru a sosi rapid si in conditii de maxima siguranta la adresa dvs. de destinatie, optati pentru ofertele noastre.

Nu veti avea nicio lipsa in materie de confort. Autocarele noastre sunt dotate cu toaleta igienizata. In plus, la incheierea voiajului va veti simti mai odihniti, datorita scaunelor rabatabile care va permit sa dormiti comod. Tarifele mici si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti care calatoresc des cu noi, sunt cateva din motivele pentru care veti cumpara biletele de autocar din Brasov catre Essen prin compania de transport de persoane Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Brasov – Essen

Pasagerii care opteaza pentru serviciile noastre de transport se bucura  de reduceri consistente si au masa gratuita in Ungaria. De asemenea, vor fi preluate de la domiciliu si transportate la adresa indicata din orasul german Esen. Bagajele personale care nu au mai mult de 45 de kg sunt transportate gratuit in autocarele noastre.

transport persoane autocar

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie din Germania

Luni – ora :22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Miercuri – ora :19:00 pret bilet = 110 EURO [direct la adresa]

Joi – ora : 22:00 pret bilet = 130 EURO [direct la adresa]

Vineri – ora : 19:00 pret bilet = 110 EURO

Duminica – ora :19:00 pret bilet = 120 EURO [direct la adresa]

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Transilvania si alte regiuni din Romania

Miercuri si Vineri -14:00 [ora poate sa difere]

Rezervari bilet autocar

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244