Transport persoane Bucuresti – Dortmund

 

Calatorii care doresc sa ajunga in Germania si cauta un bilet de autocar sau microbuz accesibil ca pret pe ruta Bucuresti – Dortmund au o alegere foarte simpla: compania de transport de persoane Viotur.

Pentru a sosi comod, rapid si in siguranta la adresa dvs. de destinatie, va invitam sa calatoriti cu noi, in mijloace de transport moderne. Va veti bucura de cele mai bune conditii, de siguranta, si de confort ridicat in timpul drumului.

Tarifele accesibile si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti fideli sunt avantaje de care trebuie sa profitati. Cumparati biletele de autocar spre Dortmund prin Viotur.

De ce extrem de multi dintre romanii care lucreaza peste hotare aleg ca mod de transport autocarul? Deoarece o astfel de calatorie are cele mai multe beneficii. In primul rand costul este unul mai mult decat atractiv, iar diferenta de bani pe care ati plati-o in plus la alte companii va ramane in portofel. Cursele sunt asigurate de soferi experimentati, care au grija intotdeauna de siguranta celor transportati in Germania.

Bilete de autocar pe ruta Bucuresti – Dortmund

Clientii romani care aleg societatea noastra de transport se bucura de reduceri semnificative si de o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate la adresa solicitata din orasul Dortmund. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport.

IMG_1545

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244