Transport de persoane Bucuresti – Nuremberg cu autocarul

Pentru a ajunge din Bucuresti in orasul german Nuremberg (Nürnberg), aveti de ales intre multiple variante de transport de persoane: tren, avion sau autocar. Prin societatea  Viotur, va propunem solutii de transport terestru, rapide si sigure, pe autostrazile impecabile din Europa.

Efectuati o calatorie comoda cu autocarele sau microbuzele noastre din capitala Romaniei pana in orasul german situat in nordul regiunii Bavaria. Costurile unei astfel de calatorii sunt mici, ele pleaca de la 90 de euro biletul pentru un pasager.

Va puteti gandi ca transportul cu autocarul este obositor. Nici gand, cel putin nu daca veti calatori cu vehiculele noastre. La bordul lor, veti descoperi climatizarea, scaunele confortabile cu spatar inclinabil, toaleta instalata in mijlocul autocarului, iar soferii acestora au ani de experienta in spate pentru a va duce in siguranta de la adresa indicata la destinatia din Nürnberg, Germania.

Bagaje voluminoase transportate gratuite din Bucuresti la Nuremberg

Apoi, spre deosebire de avion unde platiti foarte mult bagajele voluminoase, prin Viotur beneficiati gratuit de transportul valizelor de pana la 45 de kilograme. Adaugam pentru un maxim de confort si faptul ca in Ungaria veti primi o masa calda, fara costuri in plus la biletul cumparat de dumneavoastra.

Organizam curse de transport de persoane Bucuresti – Nuremberg (Nürnberg), dar si in orasele germane: Passau, Deggendorf, Regensburg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben,Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Aplicam reduceri pentru:

– Clienti care ne suna la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro

– Pentru grupuri (de la 3 persoane)

– Pentru studenti, copii si pensionari

Pentru informatii si rezervari apelati cat mai repede telefoanele:

0749 990 967

0766 759 468

transport autocar Bucuresti Nuremberg