Transport persoane Bucuresti – Halle, la adresa

 

Sunteti un calator care se gandeste sa ajunga cum in siguranta la destinatia sa din Germania, dar in acelasi timp este atent la costuri? Compania Viotur efectueaza transport de persoane pe ruta  Bucuresti – Halle cu autocarul si microbuzul, in conditii de maxima siguranta si cu un cost redus al biletelor. Deplasarile dumneavoastra, la locul de munca sau in orasul ales ca destinatie de vacanta pentru un city-break, au loc in conditii optime, si cu un confort ridicat asigurat tuturor pasagerilor.

Sa adaugam si alte elemente care sa va convinga sa alegeti cursele cu autocarele noastre: sunt dotate cu toaleta igienizata, iar datorita scaunelor rabatabile aveti confortul necesar pentru dormit, daca veti dori sa va odihniti. In plus, tarifele atractive si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau clienti frecventi va vor determina sa cumparati biletele de autocar din Bucuresti spre Halle prin Viotur, fara a mai sta pe ganduri.

Bilete de autocar pe ruta Bucuresti – Halle

Persoanele care aleg compania noastra au parte de reduceri semnificative si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa indicata din orasul Halle. Bagajele personale care cantaresc pana in 45 de kilograme beneficiaza de gratuitate.

De asemenea, puteti alege si cursele de autocar si microbuz retur, spre Romania.

Halle (Saale) este un oras german situat in landul Saxonia-Anhalt (Sachsen-Anhalt). Are statut de district urban si o populatie de 321.000 locuitori.

transport persoane bucuresti halle

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete de autocar si microbuz la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244