Transport persoane Buzau – Germania

Transport persoane Buzau – Germania

Transport persoane Buzau – GermaniaCurse transport persoane din Buzau spre Germania la adresa cu microbuz si autocar. Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul pe ruta Buzau – Germania, cat si cu microbuzul sunt cuprinse intre 140 – 150 euro. Va punem la dispozitie transport de calitate la standarde europene cu microbuz Buzau – Germania pana la domiciliu.

Facilitati, pentru confortul pasagerilor la bord, masinile cu care se circula sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, distante spatioase dintre scaune pentru a se putea intinde picioarele, Wi-fi, prize la scaune pentru incarcat telefonul + multe alte beneficii.

Transport Buzau Germania pana la adresa

Firma Viotur de transport Buzau – Germania va ofera transportul direct pana la domiciliu

Calatorind cu firma noastra beneficiati de multiple avantaje cum ar fi:

Reduceri

  • 50% pentru copil de la 2 ani jumate – 9 ani
  • Copii pana in 2 ani jumate calatoresc gratis daca se tin in brate, daca se opteaza pentru loc platescc jumatate din pretul biletului
  • Grupurile de persosane beneficiaza deasemeni de curse Buzau Germania de la adresa la adresa.
  • Masa calda/ gustare la un restaurant de pe traseu
  • Bagaj gratuit 50 kg
  • Plecari zilnice

Rezerva-ti locul simplu direct prin mesaj pe watsapp la numerele afisate pe site.

Plecari Buzau Germania – Program zile de plecare

Plecarile din Buzau spre Germania au loc in fiecare zi a saptamanii, atat tur, cat si retur. Alegand compania noastra de transport persoane, aveti posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Nu in ultimul rand, deoarece dorim sa va oferim o experienta cat mai placuta si confortabila, veti beneficia gratuit de o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Statia de preluare din Buzau:  Magazin xxl galeriile comerciale

Ora 06:30

Plecari spre Germania din Buzau in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Buzau in fiecare zi din saptamana.

Bilete de microbuz Buzau – Germania

Cel mai adesea romanii calatoresc in strainatate in interes de serviciu. Tocmai din acest motiv transportul cu microbuzul pe ruta Buzau – Germania devine cel mai convenabil mod de a se deplasa, deoarece pretul biletului de calatorie este  extrem de avantajos, transportul pasagerilor se face de la adresa la adresa, iar confortul pe parcursul traseului este sporit, nu va ramane decat sa va rezervati un loc. Cu toate aceste beneficii, transportul de persoane cu autocarul pe ruta Buzau – Germania se realizeaza frecvent si in interes de vacanta, turistii apeleaza la serviciile nostre inlocuind avionul care de multe ori este extrem de costisitor si propria masina, deoarece alaturi de Viotur, acestia pot calatori relaxati si in conditii eficiente, bucurandu-se de peisaje si de familie.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Buzau – Germania

Daca sunteti in cautarea de bilete cu autocarul pe ruta Buzau – Germania ne puteti contacta telefonic la 0749 990 967, unde echipa noastra va poate furniza informatii privind orele de plecare catre destinatia dorita de dvs. cat si pretul exact al biletelor de transport. De asemenea, pentru alte detalii privind calatoria dvs. de serviciu sau de relaxare ne mai puteti scrie la mail-ul office@viotur.ro.