Transport de persoane Cluj – Erfurt

Va doriti un serviciu de transport de persoane de la Cluj la Erfurt accesibil ca pret? Puteti alege dintre cursele de autocar si de microbuz disponibile prin societatea de transport rutier Viotur, in mai toate zilele saptamanii, la tarife foarte scazute, incepand cu 90 de euro (reduceri de pret pentru elevi, studenti, pensionari si grupuri).

In autocare si microbuze veti descoperi multiple beneficii: scaune cu spatare inclinabile pentru a sosi odihniti la destinatie, climatizare si o toaleta foarte curata disponibila in vehicul. In plus, veti calatori in siguranta datorita soferilor atenti si experimentati.

Daca aveti cu dumneavoatra bagaje mari de pana la 45 de kilograme, le puteti transporta in autocar fara a plati bani in plus. Pe drum, in Ungaria, veti primi gratuit o masa calda.

Cumparati biletul de autocar si microbuz Cluj-Napoca – Erfurt si retur

Nu stati pe ganduri! Cumparati-va biletul de de autocar ori microbuz pentru rutele Cluj-Napoca – Erfurt, apeland unul din numerele de telefon de mai jos. Efectuam si curse retur, din Germania catre Romania.

Pentru informati si rezervari folositi numerele de telefon:
0749 990 967
0766 759 468

autocar transport persoane Germania

Cluj-Napoca (pe scurt Cluj, in maghiara Kolozsvár, in germana Klausenburg, in idis קלויזנבורג, Kluż, in latină Claudiopolis) este resedinta judetului Cluj, din regiunea Transilvania. Este al doilea oras al Romaniei avand 324576 locuitori.
Erfurt este capitala landului Turingia din Germania cu o populatie estimata la 202 590.