Transport de persoane Cluj-Napoca – Freiburg, cu microbuz si autocar

Exista variante de transport directe de la Cluj-Napoca la Freiburg? Va propunem curse de autocar si microbuz, trebuie doar sa alegeti solutiile de transport de persoane propuse de Viotur, in aproape toate zilele din saptamana.
Costurile alocate platii unui bilet sunt accesibile, plecand de la 90 de euro (oferim reduceri de tarife pentru elevi, studenti, pensionari si grupuri).

Multe persoane care nu au calatorit inca pe distante lungi cu autocarul se pot teme ca nu vor avea parte de un drum confortabil. Nu este cazul daca veti merge cu noi, pentru ca va veti deplasa de la adresa indicata din Cluj la destinatia din Freiburg cu autocare si microbuze de ultima generatie, cu climatizare, spatare inclinabile si toaleta.

Bagajele voluminoase de pana la 45 de kilograme sunt incluse gratuit in costul biletului. Pe drum, in Ungaria, veti primi gratuit o masa calda.

Cumparati biletul de autocar si microbuz Cluj-Napoca – Freiburg si retur

Cumparati-va biletul de de autocar ori microbuz din Cluj-Napoca la Erfurt, sunand la unul din numerele de telefon de mai jos. Asiguram si curse retur, din Germania catre Romania.

Pentru informati si rezervari folositi numerele de telefon:
0749 990 967
0766 759 468

transport persoane cluj freiburg cu autocarul

Cluj-Napoca (pe scurt Cluj, in maghiara Kolozsvár, in germana Klausenburg, in idis קלויזנבורג, Kluż, in latină Claudiopolis) este resedinta judetului Cluj, din regiunea Transilvania. Este al doilea oras al Romaniei avand 324576 locuitori.
Freiburg im Breisgau, prescurtat Freiburg, este un oras din landul Baden-Württemberg al Germaniei, in regiunea Breisgau.