Transport de persoane Cluj-Napoca – Halle

Sunteti in cautarea unui bilet de autocar ori microbuz pentru a ajunge de la Cluj-Napoca in orasul german Halle? Excelent, il puteti cumpara la un pret foarte avantajos, de la 90 de euro, prin compania de transport de persoane Viotur, pentru una din cursele care pleaca de luni pana la sfarsitul saptamanii spre Germania.

Grupurile de calatori, elevii si studentii, pensionarii au parte de reduceri ale biletului cumparat. Alaturi de acestia, toti pasagerii nostri vor beneficia de conditii de confort ridicat: aer conditionat, scaune inclinabile si toaleta in autocare, conduse de soferi cu experienta.

Valizele mari, de pana la 45 de kg, sunt transportate gratuit, iar masa calda pe care o veti avea in Ungaria este de asemenea gratuita.

autocar transport persoaneta.

Cumparati un bilet Cluj-Napoca – Halle si retur

Cumparati-va biletul de de autocar ori microbuz din Cluj-Napoca la Halle, apeland unul din numerele de telefon de mai jos. Oferim si curse retur, din Germania catre Romania.

Pentru informati si rezervari utilizati numerele de telefon:
0749 990 967
0766 759 468

Cluj-Napoca (pe scurt Cluj, in maghiara Kolozsvár, in germana Klausenburg, in idis קלויזנבורג, Kluż, in latină Claudiopolis) este resedinta judetului Cluj, din regiunea Transilvania. Este al doilea oras al Romaniei avand 324576 locuitori.
Halle (Saale) este un oras important din landul Saxonia-Anhalt.