Transport persoane Comanesti – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Comanesti de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Comanesti – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Comanesti – Germania

 

transport Comanesti - Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul cat si cu microbuzul pe ruta Comanesti – Germania sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro, tinand cont de beneficiile alese. Daca veti alege compania Viotur ca partener de transport in Europa, veti avea parte de  reduceri semnificative pentru studenti, elevi, grupuri mai mare de trei persoane, clienti fideli sau pensionari.

Plecarile cu autocarul sau microbuzul din Comanesti spre Germania au loc in fiecare zi din saptamana, atat tur cat si retur. Alegandu-l pe Viotur ca partener de calatorie, aveti posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg, cat si o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Plecari spre Germania din Comanesti in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Comanesti in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Comanesti - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Comanesti – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Comanesti - Germania

Cel mai frecvent romanii calatoresc in strainatate in interes de serviciu. Tocmai din acest motiv transportul cu microbuzul devine cel mai convenabil mod de a se deplasa. Intrucat pretul biletului de calatorie este avantajos, transportul pasagerilor se face chiar de la adresa la adresa, iar confortul pe parcursul traseului este sporit. Alaturi de microbuz, alaturi de noi puteti sa beneficiati de transport persoane Comanesti – Germania si cu autocarul, tinand cont de zile si de numarul pasagerilor. Indiferent de varianta aleasa, alaturi de compania noastra veti beneficia de un drum rapid, avantajos din punct de vedere financiar, sigur si confortabil.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Comanesti – Germania

Daca doriti sa ajungeti intr-unul din marile orase din Germania si nu numai, alaturi de Viotur puteti fi sigur ca veti calatori in conditii moderne si in deplina siguranta. Pentru rezervarea unui bilet pe ruta Comanesti – Germania ne puteti contacta la numarul 0749 990 967. De asemenea, pentru alte intrebari sau informatii privind locul de plecare si orele disponibile transportului ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!