Transport persoane Dorohoi – Germania bilete de autocar

Preturi bilete de autocar catre Germania din Dorohoi de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Dorohoi – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Dorohoi – Germania

transport Dorohoi - Germania

Daca sunteti in cautarea de bilete autocar sau microbuz pe ruta Dorohoi – Germania si retur, compa Viotur va ofera cele mai avantajose conditii de calatorie si va ofera reduceri semnificative pentru studenti, elevi, grupuri mai mare de trei persoane sau clienti fideli.

Serviciile noastre de transport Dorohoi – Germania va stau la dispozitie in fiecare zi al saptamanii atat tur cat si returi. Calatorind alaturi de Viotur, beneficiati de un transport confortabil si de posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Deoarece dorim sa oferim clientilor nostri o satisfactie garantata, oferim si o masa calda pe traseu intr-un restaurant linistit.

 

Plecari spre Germania din Dorohoi in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Dorohoi in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Dorohoi - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Dorohoi – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Dorohoi - Germania

Compania de transport persoane Viotur pune la dispozitia clientilor sai cele mai performante si echipate autocare si microbuze pentru transportul in Europa pe distante lungi dar si scurte. Indiferenta daca calatoriti pe ruta Dorohoi – Germania in interes de serviciu sau pentru concediu, pachetele si serviciile noastre de transport persoane sunt extrem de avantajose si de sigure. Punem accent pe o calatori civilizata si pe satisfactia clientului, de aceea oferim reduceri considerabile pentru studenti, clienti fideli, pensionari sau pentru grupuri de persoane mai mari de 3, cat si cele mai mici preturi in raport cu serviciile oferite. Alaturi de noi aveti posibilitatea de a pleca din Dorohoi catre cele mai importante orase din Germania si mai mult decat atat, va punem la dispozitie la preturi avantajose si transport de persoane in Germania pe distante atat mici cat si mari.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Dorohoi – Germania

Viotur este unul dintre liderii locali pentru transportul de persoane in Europa cu autorcarul sau microbuzul si incerca de fiecare data sa satisfaca cele mai pretentiose gusturi ale clientilor sai la preturi impatabile. Pentru detalii legat de cursa cu autorcarul Dorohoi – Germania, ne puteti contacta la telefon 0749 990 967, sau la adresa de email office@viotur.ro, unde reprezentatii companiei noastre va vor sta la dispozitie cu detalii si informatii privind calatoria dvs. spre Germania din Dorohoi.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!