Transport persoane Fagaras – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Fagaras de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Fagaras – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Fagaras – Germania

transport Fagaras - Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Fagaras – Germania sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro. De asemenea, compania Viotur va pune la dispozitie oferte impatabile atat pentru calatoria individuala cat si pentru grupuri. Calatorile efectuate in interes de serviciu sau vacante reprezinta cea mai frecventa gama de clienti pe care o avem, de aceea pentru acestia am pregatit cele mai propte si profesionale servicii de transport . Alaturi de noi beneficiati de reduceri semnificative, care sunt destinate studentilor, pensionarilor, grupurilor mai mari de 3 persoane sau clientilor fideli.

Transportul de persoane pe ruta Fagaras – Germania au loc in fiecare zi din saptamana, atat tur cat si retur. Alegand Viotur, veti avea posibilitatea de a transporta asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg.

Plecari spre Germania din Fagaras in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Fagaras in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Fagaras - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Fagaras – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Fagaras - Germania

Transportul cu microbuz pe ruta Fagars – Germania este unul dintre cele mai convenabile modalitati de a calatori indiferent de scopul vizitei. Pretul transportului este mult mai rentabil decat alte mijloace de transport, aveti parte de confort si de liniste pe parcursul calatoriei. Compania Viotur, face eforturi considerabile pentru a imbunatati model de calatorie al clientilor sai. De aceea, alaturi de noi veti beneficia la oferte de preturi competitive si servicii de calitate superioara pentru calatoria cu micobuzul catre Germania din Deva. Totodata, veti beneficia de o masa gratuita pe drum intr-un restaurant primitor si linistit, dar si preturi speciale pentru grupuri sau daca sunteti un client fidel. Tot cu ajutorul nostru aveti posibilitatea de a efectua plimbari locale in Germania la preturi extrem de avantajose.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Fagaras – Germania

Echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii pentru calatoria pe ruta Fagaras – Germania cu autorcarul la telefonul 0749 990 967. De asemenea, daca doriti sa efectuati o rezervare de bilet online pentru transportul de persoane catre Germania din Fagaraj, ne mai puteti scrie la adresanoastra oficiala: office@viotur.ro. Va stam la dispozitie cu orice nelamurire si detalii privind plecarea si calatoria dvs. catre destinatia alesa de dvs.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!