Transport persoane Falticeni – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Falticeni de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Falticeni  – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Falticeni – Germania

transport Falticeni - Germania

Compania Viotur ofera curse de transport persoane Falticeni – Germania direct la destinatie catre principalele localitati din Germania la preturi avantajose cuprinse intre 100 euro si 130 euro in functie de optiunile pe care le alegeti pentru calatoria dvs. Punem accent pe calitate si totodata pe satisfactia clientilor nostri, de aceea Viotur va pune la dispozitie reduceri semnificative pentru studenti, pensionari, grupuri mai mari de 3 persoane sau pentru clienti fideli.

Plecarile din Falticeni catre Germania au loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur iar cursele sunt disponibile din Falticeni direct la destinatia din Germania aleasa de dvs. Transportul de persoane se desfasoara alaturi de Viotur intr-un mod cat mai convenabil pentru dvs., astfel aveti dispozitia sa calatoriti alaturi de un bagaj de mana si unul de 45 kg. De asemenea, ca drept recompensa pentru alegerea serviciilor noastre, veti beneficia pe timpul traseului de o masa gratuita la un restaurant linistit si primitor.

 

Plecari spre Germania din Falticeni in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Falticeni in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Falticeni - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Falticeni – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Falticeni - Germania

Unul dintre cele mai avantajose metode de transport si printre cele mai sigure este cel cu microbuzulsau cu autocarul. Viotur va pune la dispozitie microbuze moderne si soferi profesionisti pentru a va deplasa in siguranta si in confort maxim catre destinatia dvs. Transportul cu microbuzul pe ruta Falticeni – Germania se desfasora in fiecare zi din saptamana iar preturile pe care vi le punem la dispozitie sunt extrem de avantajose. Mai mult de cat atat, cu firma noastra de transport persoane veti beneficia de reduceri pentru pensionari, studenti, grupuri mai mari de 3 persoane sau clienti fideli. Serviciile noastre sunt oferite atat in scopul calatoriei cu microbuzul in interes de serviciu cat si pentru cei care doresc sa calatoreasca si sa ajunga in vacanta. Prin achizitionarea de bilete de microbuz pe ruta Falticeni – Germania, va puteti bucura de un transport linistit, sigur si rapid.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Falticeni – Germania

Autocarul este un alt mijloc de transport modern pe care vi-l punem la dispozitie iar in functie de disponibilitatea puteti alege intre transportul catre Germania din Falticeni cu autocarul sau cu microbuzul. Detalii suplimentare legate de tipul de transport sau de pretul biletelor ne puteti cere la telefon 0749 990 967. Nu in ultimul rand, pentru informatii suplimentare priviind ofertele noastre, ora de plecare sau locul, ne mai puteti contacta la si adresa de email: office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!