Transport persoane Filiasi – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Filiasi de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Filiasi – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Filiasi – Germania

transport Filiasi - Germania

Alaturi de Viotur, beneficiati de cele mai avantajoase preturi pentru transport de persoane Filiasi – Germania, cu preturi cuprinse intre 100 si 130 de euro. Nu in ultimul rand, doar compania noastra de transport persoane ofera reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane, pensionarilor sau clientilor fideli. Plecari din Filiasi spre Germania au loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur, oferind clientilor nostri servicii prompte in permanenta si la ore rezonabile. Calatorind alaturi de Viotur, veti avea posibilitatea de a transporta alaturi de dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Nu in ultimul rand, pe parcursul destinatiei va oferim o masa GRATUITA in Ungaria, intr-un restaurant retras si linistit.

 

Plecari spre Germania din Filiasi in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Filiasi in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Filiasi - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Filiasi – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Filiasi - Germania

Alegand Viotur ca partener de transport cu microbuzul pe ruta Filiasi – Germania, beneficiati de cele mai singure conditii si moderne in acelasi timp, totul la tarife extrem de avantajoase. Dorim sa oferim clinetilor nostri cele mai bune si mai avantajoase servicii si punem accent pe calitate, confort si pret. Astfel, doar aici aveti parte de reduceri considerabile pentru grupuri de minim 3 persoane, pentru stundenti sau pensionari, cat si pentru clientii fideli. Daca va numarati printre aceste categorii de persoane nu ezitati sa ne contactati pentru oferta persoanalizata. Calatoria cu microbuzul sau cu autocarul este una dintre cele mai avantajose din punct de vedere financiar, indiferent de scopul calatoriei dvs. Cu fiecare transport de persoane Filiasi – Germania, dorim sa punem in evidenta stabilitatea si eficienta calatoriei alaturi de compania noastra. Miile de clienti multumiti pe care i-am ajutat in atingerea destinatiei lor ne recomandata ca una dintre cele mai sigure si satisfacatoare companii de transport persoane din Romania.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Filiasi – Germania

Indiferent daca transportul catre Germania din Filiasi este realizat cu autocarul sau microbuzul, puteti cere echipei noastre detalii la numarul 0749 990 967 priviind ora de plecare si statia din Filiasi.  Va suntem alaturi cu detalii suplimentare, rezervare de bilete si alte detalii privind serviciile noastre de transport si la adresa de email: office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!