Transport persoane Gura Humorului – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Gura Humorului de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Gura Humorului – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Gura Humorului – Germania

transport Gura Humorului - Germania

Preturile biletelor de transport persoane cu autocarul cat si cu microbuzul sunt cuprinse intre 100 euro si 130 euro. Compania Viotur va pune la dispozitie pentru ruta de transport persoane Gura Humorului – Germania mijloace de transport moderne, soferi profesionisti cu experienta si preturi extrem de avantajoase. Oferim reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane, pensionarilor sau clientilor fideli.

Plecari din Gura Humorului spre Germania au loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur. Mai mult decat atat, Viotur va poate pune la dispozitie un transport direct la destinatie, deoarece realizam si curse interne pe teritoriul Germaniei, nu doar catre orasele importante. Aditional, beneficiati de o masa gratuita pe traseu la un restaurant si va mai oferim posibilitatea de a avea asupra dvs. un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg fara costuri aditionale.

Plecari spre Germania din Gura Humorului in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Gura Humorului in fiecare zi din saptamana.

Avantajele transportului Gura Humorului - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Gura Humorului – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Gura Humorului - Germania

Alaturi de Viotur veti avea parte de un transport modern si civilizat cu microbuzul sau cu autocarul direct catre adresa destinatia dvs. finala. In comparatie cu avionul sau cu autoturismul personal, transport cu autocarul pe ruta Gura Humorului – Germania este mai ieftin, mai confortabil si mai sigur. Pe tot parcursul drumului va puteti odihni sau sa va bucurati de priveliste in timp ce soferii nostri experimentati va conduc catre destinatia dorita.

In functie de zi si de numarul de cereri, transportul catre Germania din Gura Humuroului se poate realiza atat cu autocarul cat si cu microbuzul. Plecarile catre aceasta destinatie au loc in fiecare zi din saptamana, atat tur cat si retur iar pretul biletului este extrem de avantajos in raport cu serviciile oferite. Tot alaturi de noi, beneficiati de reduceri considerabile, de optiuni diversificate pentru transport de bagaje sau pentru a calatori in grup, impreuna cu colegii, familia sau prietenii. Nu in ultimul rand, va vom oferi curse locale pe teritoriul Germaniei la tarife preferentiale si o masa calda pe traseu la un restaurant linistit si primitor.

 

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Gura Humorului – Germania

Pentru rezervari de bilet, intrebari privind locul si ora de plecare pe ruta Gura Humorului – Germania ne puteti suna la telefon 0749 990 967. De asemenea, daca doriti sa cunoasteti toate destinatiile pe care vi le putem oferi ca destinatie din Gura Humorului, ne mai puteti adresa intrebari la adresa de email: office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!