Transport persoane Hateg – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Hateg de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Hateg – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Hateg – Germania

transport Hateg - Germania

Preturile calatoriei pentru transport persoane Hateg – Germania sunt cuprinse intre 110 si 130 de euro, tinand cont de optiunile si nevoile fiecarui calator. Astfel, compania Viotur ofera servicii promte si de calitate superioara pentru transportul de persoane cu microbuzul sau autocarul pe teritoriul Europei. Tot cu Viotur beneficiati de tarife preferentiale pentru biletele de transport pentru pensionari, studenti, grupuri de minim trei persoane sau pentru clientii fideli. Punem astfel accent atat pe preturi avantajoase in transportul de persoane pe ruta Hateg – Germania dar si de servicii profesioniste, o serie de reduceri orientate catre client, pe confort si siguranta fiecarui client pe care il avem.

Plecarile catre Hateg din Germania au loc in fiecare zi, atat tur cat si retur. De asemenea, serviciile noastre sunt oferite direct catre destinatia finala. Doar alaturi de Viotur puteti calatori din Hateg catre cele mai importante orase din Germania si catre alte destinatii, serviciile noastre de transport fiind axate pe calatoria catre destinatia finala a clientului nostru.

Plecari spre Germania din Hateg in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Hateg in fiecare zi din saptamana.

Avantajele transportului Hateg - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Hateg – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Hateg - Germania

Frecvent se intampla ca multe persoane care calatoresc in Europa in interes de serviciu sau in vacanta aleg varianta autocarului sau microbuzului. Acest tip de transport este preferat datorita costurilor reduse de transport dar si datorita sigurantei sporite in comparatie cu vehiculul personal sau datorita confortului asigurat. Astfel, compania Viotur pune la dispozitie servicii moderne si profesioniste de transport cu microbuzul Hateg – Germania. Alaturi de noi beneficiati de tarife avantajoase pentru calatoria cu microbuzul sau autocarul. Punem la dispozitie oferte de pret pentru pensionari, studenti, grupuri de persoane sau clienti fideli.

Odata ce alegeti Viotur ca partener de calatorie, aveti posibilitatea de a transporta un bagaj de mana si altul de maxim 45 kg in mod gratuit. De asemenea, va oferim si o masa calda la un restaurant din Ungaria pe traseu. Dorim sa ne asiguram ca calatoria dvs. catre Germania din Hateg se desfasoara in cele mai decente si confortabile conditii posibile.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Hateg – Germania

Plecarile cu autocarul pe ruta Hateg – Germania au loc in fiecare zi din saptamana. Daca doriti sa rezervari un bilet de calatorie sau sa cereti informatii priviind tarifele si orele de plecare ne puteti contacta la numarul 0749 990 967. De asemenea, pentru oferte persoanalizate, disponibilitatea destinatiei dvs. sau alte detalii ne mai puteti contacta la: office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!