Transport persoane Huedin – Londra

 

Transport persoane Huedin – Londra la preturi avantajoase in siguranta si confort. Compania Viotur asigura ritmicitatea curselor, sigutanta clientilor, respectarea orelor din programul de transport si fidelizarea calatoriilor.

Viotur – firma de transport care te invita sa te asezi comod in autocar direct de la adresa de acasa pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar exact de la domiciliu si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti.

Plecari din Huedin – Londra, in zilele de:

LuniMarti, Joi, Vineri si Sambata

Plecari din Londra – Huedin, in zilele de:

Joi si Duminica

Te deplasezi usor, rapid si sigur

Inca de la infiintare, firma Viotur isi propune sa ofere clientilor servicii de transport de calitate, la preturi economice, in conditii de confort si siguranta sporite.

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene. De pilda, exista scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre autocarele firmei sunt dotate cu toaleta igienizata permanent, aspect foarte important pentru oricine parcurge in special drumuri lungi. Microbuzele si autocarele firmei sunt  moderne si mai ales sigure din punct de vedere tehnic.

IMG_1549

Pret bilet Huedin – Londra

Bilete de transport persoane la preturi cuprinse intre 100 lire si 120 lire.

Din respect pentru increderea acordata de catre clienti firmei noastre, Viotur ofera reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane  sau clientilor fideli.

Fiecare calatorie in parte inseamna o noua experienta in viata ta. Indiferent care este motivul voiajului tau, noi avem grija ca lucrurile sa mearga bine. Te insotim de la adresa ta din Romania, pana la destinatie si ne asumam responsabilitatea ca tu sa ajungi rapid, in siguranta si fara alte costuri suplimentare.

Persoanele care isi achizitioneaza biletul de autocar direct prin compania noastra beneficiaza de reduceri incantatoare si o masa gratuita in Ungaria. De asemenea, bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana care pot fi luate de catre pasageri in interiorul autocarului.

Rezervari bilete Anglia:

Tel:   0749990967 sau 0767618079