Transport persoane Iasi – Dresda

Transport persoane Iasi – Dresden tot timpul la dispozitia dumneavoastra.

Compania de transport de persoane Viotur asigura frecventa curselor, siguranta calatorilor, respectarea orelor din programul de transport si fidelizarea pasagerilor, la preturi avantajoase in siguranta si confort prin autocarele care asigura transportul de persoane dintre Iasi si orasul german Dresda (Dresden).

Transport ieftincu autocarul direct la adresa dumneavoastra!

Autocarele transportatorilor sunt configurate la standarde europene. Astfel, in autocare veti gasi scaune rabatabile pentru dormit, aer conditionat, sisteme audio-video pentru relaxare completa in orice moment al calatoriei, iar o parte dintre masinile firmei sunt dotate cu toaleta, chestiune foarte necesara pentru oricine parcurge rute lungi. Microbuzele si autocarele companiilor de transport sunt de ultima generatie si in special fiabile din punct de vedere tehnic.

Plecari zilnice din Iasi catre Dresda, direct la adresa dvs. de destinatie, in zilele de:

Miercuri, Joi, Vineri si Duminica

Pret bilet de microbuz si autocar Iasi – Dresden

Bilete de transport persoane autocar la preturi cuprinse intre 100 – 130 de euro.

transport-persoane-iasi-dresda

Viotur asigura cel mai bun raport pret – servicii de pe piata transporurilor de persoane din Romania. Clientii nostri au parte de preturi avantajoase, iar reducerile se aplica atat pentru elevi si studenti, cat si grupurilor si clientilor frecventi. Persoanele care aleg compania noastra de transport vor fi preluate de la domiciliu din Iasi si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Dresda (Dresden). De asemenea, toti calatorii au parte si de o masa oferita gratuit in Ungaria. Bagajele personale care nu cantaresc mai mult de 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Rezervati-va bilete de autocar sau microbuz pentru Germania la urmatoarele numere de telefon:

Tel: 0749990967 sau 0767618079