Transport de persoane Iasi – Leipzig

Viotur efectueaza curse regulate cu microbuze si autocare de ultima generatie din municipiul Iasi spre Leipzig, Germania. Cu autocarele noastre veti sosi rapid si in deplina siguranta la adresa dvs. de destinatie fara a achita tarife suplimentare. Preturile atractive si reducerile pentru studenti, elevi, grupuri sau pasagerii fideli va vor convinge rapid sa cumparati biletele de autocar spre Leipzig prin compania de transport de persoane Viotur.

Bilete de autocar pe ruta Iasi – Leipzig

Drumul cu autocarul este preferat de numerosi conationali din Romania din numeroase motive. In primul rand costul este unul mai mult decat accesibil, iar aceasta se va simti in buzunare. Timpul este o resursa importanta pentru toti calatorii, iata de ce Viotur pune accent pe promptitudine, garantata de soferi experimentati, atenti si la siguranta pasagerilor.

Deplasarile cu microbuzul se fac direct de la adresa dvs. din Iasi spre cea de destinatie, din Germania. Cumparati-va biletul de autocar spre Leipzig direct prin firma noastra si va veti bucura de reduceri mari si de o masa gratuita in Ungaria.

curse autocar iasi leipzig cu autocarul

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete la cele mai avantajose preturi cuprinse intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244