Transport persoane Onesti – Lancaster

 

Firma noastra de transport efectueaza transportarea persoanelor pe traseu international, ruta Onesti – Lancaster. In afara de curse regulate, transportam si colete, la dorinta dvs. Pentru a face rezervari, puteti folosi formularul din pagina de contact sau sa sunati la numerele de telefon din josul paginii. Va vom oferi bilete la autocar sau microbuz la preturi mici pentru ruta Onesti – Lancaster.

 

Zilele de plecare din Romania spre Anglia (Onesti – Lancaster):

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

transport persoane onesti lancaster

 

Prin ce suntem diferiti de concurenti?

Transportam persoane pe traseul Onesti – Lancaster in mod regulat si primim de fiecare data doar feedback pozitiv. Calatorii nostril spun ca siguranta este pe prim plan. Tocmai din acest motiv noi avem autocare noi, clasa lux. Nici microbuzele pentru transport de personae nu sunt mai prejos. Investim foarte mult in siguranta si calitate. Pentru ca intelegem ca traseul Onesti – Lancaster este unul lung si anevoios, noi ne-am straduit sa punem accent pe elemente placute si o atmosfera cat mai prielnica pentru calatorii. Pe parcursul calatoriei, astfel, veti beneficia si de o masa foarte gustoasa la restaurant, pe care o veti memoriza, cu siguranta. Alte facilitate include aer coditionat, conditii bune de calatorie, dar si un personal calificat si prietenos. Toata echipa VioTur va va sta la dispozitie cu informatii si v ava raspunde la orice intrebare.

De ce sa ne alegeti pe noi pentru cursa Onesti – Lancaster?

Pentru confort si siguranta pe toata durata traseului. Avem cele mai bune autocare si facilitate pe masura asteptarilor dvs., daca nu chiar mai mari decat v-ati fi putut astepta.

Daca va este frica sa calatoriti cu avionul, sau pretul unui bilet de avion vi se pare exorbitant, VioTur este pentru dvs. Avem curse regulate pe traseul Romania – Anglia si va garantam siguranta pe tot drumul.

Faptul ca avem o experienta bogata de peste 13 ani in transportul de persoane si faptul ca in tot acest timp firma noastra de transport s-a extins considerabil, vorbesc de la sine. Mai mult decat atat, avem o serie de client care beneficiaza permanent doar de serviciile noastre.

Pe de alta parte, noi avem o abordare individuala pentru fiecare client si tinem cont de cerintele si doleantele dvs. in materie de cum decurge o calatorie.

Fie ca va place sa faceti turism, plecati sau va intoarceti de la munca, mergeti sa va vizitati rudele – VioTur va sta la dispozitie cu oferte imbatabile! O singura calatorie cu VioTur va va trasforma in client fidel pentru multi – multi ani inainte!