Transport persoane Pascani – Anglia

 

Transport persoane Pascani – Anglia de la adresa d-voastra si pana la destinatie.

Biletele de transport persoane cu autocarul cat si cu microbuzul au preturi ce variaza intre 100 lire si 120 lire. Studentii, elevii si grupurile mai mari de trei persoane sau clientii fideli au parte de oferte speciale si reduceri avantajoase.

Plecari din Pascani catre Anglia in fiecare zi de Luni, Marti, Joi, Vineri si Sambata iar cursele retur sunt programate pentru zilele de Joi si Duminica.

Va oferim posibilitatea de a avea asupra dvs un bagaj de mana si un bagaj de 45 de Kg, iar in unele zile, veti beneficia gratuit de o masa calda la un restaurant de pe traseu.

Pentru a va procura biletul de calatorie pe ruta Pascani – Anglia, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos sau folosind formularul de contact.

Lista completa a oraselor in care ajungem:

Rezervari bilet calatorie Pascani – Anglia

Tel: 0749990967 sau 0767618079

Bilet autocar Pascani – Anglia

Foarte multi care lucreaza in strainatate prefera ca mijloc de transport autocarul si microbuzul, nu doar datorita biletului de calatorie extrem de avantajos ci si pentru ca efectuam curse direct la adresa de destinatie a pasagerului. Toate autocarele si microbuzele noastre sunt dotate la cele mai inalte standarde, astfel incat dvs, pasagerul nostru, sa puteti beneficia de tot confortul dorit.

IMG_1607

 

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!