Transport persoane Brasov – Anglia

Transport persoane Brasov-Anglia si Anglia-Brasov: ai nevoie de bilete autocar pentru Anglia? VioTur Romania este o firma de transport persoane de incredere, iti oferim biletele de care ai nevoie la preturi convenabile pentru calatoriile internationale. Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze, direct la adresa dorita. Mai jos puteti vedea orasele din care se face plecarea catre Anglia. Pentru mai multe informatii, sunati la numerele de telefon afisate.

Transport persoane Brasov in orasele din Anglia

Cu firma noastra aveti ocazia unei calatorii placute si sigure pe toate traseele din  ANGLIA. Efectuam CURSE AUTOCAR BRASOV – ANGLIA in zilele de Luni, Joi, Vineri  si  Sambata.

La noi aveti cele mai accesibile preturi, acestea difera in functie de zile si de destinatia in care se efectueaza  plecarea, pretul  incepand de la 100 euro.

Va punem la dispozitie autocare si microbuze  moderne  dotate cu conditiile necesare transportului  adecvat.

De asemenea, va punem la dispozitie  curse rapide  cu  microbuzul  pe intreg  teritoriul  ANGLIEI  direct  la adresa  dorita .

Efectuam  TRANSPORT  PERSOANE  BRASOV – ANGLIA SI ANGLIA – BRASOV  pe  toate orasele: DOVER, ASHFORD, MAIDSTONE, DARTFORD, LONDRA, LOUGHTON, CHELMSFORD, CHENSHUNT, ST. ALBANS, WATFORD, HAMEL HEMPSTEAD, AYLESBURY, OXFORD, SWINDON, BRISTOL, CRAWLEY, WOKING, BRACKNELL, SLOUGH, READING, NORTHAMPTON, RUGBY, COVENTRY, BIRMINGHAM, WOLVERHAMPTON, LEICESTER, STAFFORD, STOKE-ON-TRENT, DERBY, NOTTINGHAM, SHEFFIELD, ROTHERHAM, LIVERPOOL, WARRINGTON, ST. HELENS, MANCHESTER, BOLTON, ROCHDALE, LEEDS, BLACKBURN, PRESTON, BLACKPOOL. Se ofera gratuit o masa calda in Ungaria .

Reduceri :

–          Clienti care ne  apeleaza la nr de telefon de pe site-ul  www.viotur.ro

–          Pentru grupuri  ( incepand de la 3 persoane)

–          Pentru studenti,copii si pensionari

Pentru  informatii si  rezervari  sunati  cu incredere la nr de telefon: 0749 990 967, 0766 759 468, 0728 853 213 site www.viotur.ro

[metaslider id=1300]

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!